Deli

Z januarjem je mesto specialista za digitalne koncepte v agenciji iPROM zasedel Sebastjan Pirih. Upravljal bo razvoj digitalnih konceptov, ki bodo z vsebinskim marketingom, družbenimi mediji in kreativno digitalno komunikacijo pomembno dopolnili digitalno komunikacijsko odličnost iPROM-ovih naročnikov.

Sebastjan Pirih je svojo strokovno pot pričel v medijski agenciji ZenithOptimedia, kjer je kot strateški medijski načrtovalec skoraj desetletje skrbel za različne domače in mednarodne naročnike in v zadnjih letih v omenjeni družbi prevzel tudi vodenje digitalnega medijskega oddelka.

V podjetju Si.mobil je zasedal mesto medijskega specialista in se nato kot digitalni svetovalec in snovalec akcij na družbenih omrežjih preizkusil tudi v start-up okolju podjetja Appsolut. Obenem je kot pobudnik številnih rešitev za kreativno uporabo medijev skupaj z ekipami prejel več festivalskih nagrad, javnosti pa se je predstavil tudi kot član žirije oglaševalskih festivalov SOF (2013) in KIAF (2014).

Simon Cetin, partner v podjetju iPROM, poslovno odločitev utemeljuje: »Kot vodilna agencija na področju zakupa oglasnega prostora v digitalnih medijih dodano vrednost storitev nadgrajujemo s svežimi koncepti in inovativnimi pristopi na področju digitalnega oglaševanja in komuniciranja. Tako v svoje storitve, namenjene izboljševanju poslovnih rezulatov naših naročnikov, vpletamo več kreativnosti in k snovanju strategij pristopamo še bolj konceptualno, celostno in personalizirano.«

Sebastjan Pirih, specialist za digitalne koncepte v agenciji iPROM

Deli