Deli

iPROM je nadgradil največjo platformo za mobilno oglaševanje na slovenskem trgu iPROM Mobile z novim oglasnim formatom, ki oglaševalcem omogoča večjo opaznost in učinkovitost komunikacijskih akcij na mobilnih napravah....

Največja platforma za mobilno oglaševanje na slovenskem trgu iPROM Mobile z novim inovativnim oglasnim formatom za standardizirano združevanje tekstovnih, grafičnih in video vsebin v oglasno enoto, ki prinaša večjo sporočilno vrednost in zagotovljen ogled oglasnega sporočila s strani uporabnika.

iPROM je nadgradil največjo platformo za mobilno oglaševanje na slovenskem trgu iPROM Mobile z novim oglasnim formatom, ki oglaševalcem omogoča večjo opaznost in učinkovitost komunikacijskih akcij na mobilnih napravah. Inovativen oglasni format iPROM Mobile FullScreen AD na področje mobilnega oglaševanja prinaša standardizacijo ter narekuje nov trend personaliziranega komuniciranja z uporabniki mobilnih telefonov in drugih mobilnih naprav.

iPROM-ov novi format je namenjen naročnikom, ki želijo izstopati iz množice oglaševalcev na področju mobilnega oglaševanja in mobilno oglaševanje kot komunikacijski kanal obravnavajo kot strateško prednost. Zaradi nove, napredne iPROM-ove programske osnove je iPROM Mobile FullScreen AD združljiv z vsemi digitalnimi mediji, tako spletnimi kot mobilnimi. Platforma za mobilno oglaševanje iPROM Mobile prepoznava vrsto in značilnosti mobilnih naprav, s katerimi uporabniki dostopajo do spletnih in mobilnih medijev, na osnovi tega pa oglasno sporočilo v realnem času prilagaja za pravilno delovanje na posamezni napravi.

Preprosta implementacija

Novi format oglaševalcem omogoča enostavno in standardizirano združevanje tekstovnih, grafičnih in video sporočil v oglasno enoto, ki prinaša večjo sporočilno vrednost in zagotovljen ogled oglasnega sporočila s strani uporabnika. iPROM Mobile FullScreen AD omogoča uporabo klasičnih spletnih oglaševalskih formatov in jih samodejno prilagodi za predvajanje na mobilnih napravah. Oglaševalcu tako ni treba razvijati novega, ločenega oglasnega formata za mobilne naprave.

Oglaševalska platforma z največjim dosegom uporabnikov mobilnih naprav v Sloveniji

iPROM Mobile, tehnološka in medijska rešitev v oblaku, ki omogoča centralizirano načrtovanje in izvedbo oglaševalskih akcij na mobilnih napravah, odlikuje največji doseg uporabnikov mobilnih naprav v Sloveniji. Rešitev je bila predstavljena konec lanskega leta. V tem obdobju je doseg uporabnikov, dosegljivih s pomočjo mobilnih naprav, zrasel z 9 na skoraj 15 odstotkov uporabnikov interneta v Sloveniji.

Rešitev vključuje tehnologijo zaznavanja mobilnih naprav in operacijskih sistemov za prilagajanje oglasov tem napravam (tablični računalniki in pametni telefoni). Zadnji iPROM-ovi podatki kažejo, da je v Sloveniji med mobilnimi internetnimi uporabniki več kot dve tretjini takih, ki uporabljajo mobilne naprave z operacijskim sistemom Android, in 20 odstotkov takih, ki imajo mobilne naprave z operacijskim sistemom iOS.

###

International Press Release: iPROM Mobile Upgrade for More Efficient Mobile Advertising (.pdf)

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Vodja korporativnega komuniciranja